Du er her: GS-911 Opstart

Opstart

GS-911 installering

Udskriv PDF

Quick Start Guide

For den nye GS-911 WiFi, download dansk Quick guide her. På engelsk også forklaring her.

  1. Tilslut IKKE stikket fra din GS-911 til pc / laptop USB-porten, inden du bliver bedt om at gøre det.
  2. Download GS-911downloader, fra siden Download her. Dette er en PC-baseret applikation, der kun kører på en Windows-pc. Men dette program skal du bruge til at downloade ALLE versioner (inklusive mobile versioner), til din pc, hvorfra du kan overføre dem til din mobilenhed.
  3. Når du har hentet GS-911downloader, skal du køre programmet. GS-911downloader vil instruere dig hvornår du skal tilslutte dit GS-911 interface til din PC (efter at den er installeret den rigtige USB driver). Herefter vil den forbinde til serveren for at kontrollere, hvilke program versioner der er tilgængelige for download. En browser vindue vil blive åbnet og vise GS-911-interface detaljer og tilhørende download links.
  4. Hvis dit GS-911-interface endnu ikke er blevet registreret (normalt for en ny GS-911), vil serveren starte registrering side som et første trin, før download link vises.
  5. Fra browservinduet som GS-911downloader har åbnet, skal du downloade og installere de versioner til rådighed for dig.
  6. Når det er installeret, skal du starte GS-911 softwaren og vælge [Setup] under [Tools] i menulinjen. Sørg for at du har valgt USB og klik derefter på [Test interface]. Dette vil teste dit interface, og vise firmware version, serienummer, batterispænding af motorcyklen osv. Det vil blive vist, hvis der er et problem. Ofte kræves det at du udfører en firmware opgradering.
  7. GS-911Mobile software (og GS-911Verifier – der bruges til teste din mobiltelefon kompatibilitet) kan også downloades via GS-911downloader. Der er mange måder til at få Java, Windows Mobile eller Android applikationer over på din mobiltelefon, og de er alle forskellige fra enhed til enhed ... og vi kan umuligt dække dem alle ... Hvis du ikke ved hvordan, skal du kontakte din mobiltelefon sælger, eller brug Google til at søge det!


Senest opdateret: Fredag, 24. oktober 2014 09:54